Onroerend goed

NIBC Direct heeft Onroerend Goed gelanceerd: de allereerste podcast ter wereld over hypotheken. Deze unieke podcast is ontwikkeld om hypotheekadviseurs op een entertainende, maar toch informatieve manier in slechts 15 minuten op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Zo wil NIBC Direct adviseurs helpen om hun werk nog beter te kunnen uitoefenen.


De eerste twee afleveringen zijn nu te beluisteren. In aflevering 2 praten we met Marcel Sippekamp en Antonio van Wijk over de inkomensverklaring voor startende zelfstandigen. Marcel is bij ons te gast namens de Nationale Hypotheekgarantie. Hij is product owner én betrokken bij Project Nieuw Toetsingskader ZZP'-ers. Antonio is Hypotheekspecialist en Coördinator Zelfstandig Ondernemers bij NIBC.


Aanleiding van dit gesprek is de complexiteit voor nieuwe zelfstandigen om een hypotheek te krijgen. Eind 2016 is hier een oplossing voor gecreëerd, met de inkomensverklaring voor startende zelfstandigen. Daarmee kun je als intermediair je klanten 3 voordelen bieden bij de zoektocht naar een hypotheek: snelheid, duidelijkheid en succes.

Beluister nu de eerste aflevering van Onroerend Goed

Terug naar het overzicht

NIBC Direct, aangenaam

Kort kennismaken met NIBC Direct

Als je het goed bekijkt...

Waar liggen kansen om meer voor elkaar te krijgen?

DE VERHALEN