“Door naar de individuele situatie van de klant te kijken en maatwerk te bieden, kunnen we met de NIBC Direct Extra Hypotheek meer mensen helpen.”

Saskia Buursink

Business Manager Hypotheken

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

De NIBC Direct Extra Hypotheek:
meer mogelijkheden voor je klanten!

De laagste rente is niet meer het enige dat telt voor consumenten die op zoek zijn naar een hypotheek. Er is steeds vaker aandacht voor de voorwaarden en de flexibiliteit van een product, ook tijdens de looptijd. Klanten vragen zich terecht af: ‘past de hypotheek nu én in de toekomst bij mij?’


Voor ons de reden om onze hypotheekproducten uit te breiden en een vernieuwd product te introduceren met meer mogelijkheden en uitgebreidere voorwaarden: de NIBC Direct Extra Hypotheek.


Met de nieuwe NIBC Direct Extra Hypotheek kun je meer klanten een passende oplossing bieden. Denk bijvoorbeeld aan klanten die hun hypotheek willen oversluiten naar lagere maandlasten, maar die door de strengere normen het gewenste hypotheekbedrag eigenlijk niet meer kunnen lenen. Door goed naar de individuele situatie van de klant te kijken, kunnen wij ze een maatwerkoplossing bieden waarbij ze het hypotheekbedrag misschien wél kunnen lenen.

Nog meer goed nieuws

Het renteaanbod is standaard zes maanden geldig en die duur kan worden verlengd naar in totaal twaalf maanden. Klanten die een nieuwbouwwoning of een huis met een lange oplevertermijn hebben gekocht, kunnen nu dus ook goed bij NIBC Direct terecht.


Extra aflossen is bij de NIBC Direct Extra Hypotheek geen probleem. Per jaar mag de klant tot 20% vergoedingsvrij aflossen. Uit eigen middelen mag zelfs 100% van de hypotheek vergoedingsvrij worden afgelost!


Wil je meer informatie over onze nieuwe NIBC Direct Extra Hypotheek?

De NIBC Direct
hypotheek vergelijker

De NIBC
Direct Extra Hypotheek